I Introducerea

Livrarea produselor afișate pe platforma traditional.md se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova, prin serviciul propriu de curierat, sau prin intermediul partenerilor noștri, companii de curierat.

 

II. Termeni de livrare

Termenul de livrare al produselor este cuprins între 48 de ore și 15 zile lucrătoare, în dependență de destinația finală. Livrarea se efectuează doar în zilele de lucru, de luni până vineri de la 9.00 până la 18.00, sau sâmbătă de la 10.00 până la 15.00.

 

III. Tarifele

TARIFE ÎN RAZA ORAȘULUI CHIȘINĂU

• Dacă produsul costă mai puțin de 800 MDL, atunci taxa de livrare este de 50 MDL

• Dacă produsul depășește suma de 800 MDL, atunci livrarea acestuia este GRATUITĂ.

TARIFE ÎN RESTUL LOCALITĂȚILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA

• Dacă produsul costă mai puțin de 1000 MDL, atunci taxa de livrare este de 90 MDL

Dacă produsul depășește suma de 1000 MDL atunci livrarea acestuia este GRATUITĂ.

 

IV. Livrarea

Clientul va fi contactat telefonic de către reprezentanții firmei noastre  pentru a stabili coordonatele expedierii, dar și pentru a concretiza detaliile comenzii. În momentul recepționării produsului, clientul trebuie să verifice obiectul, acceptarea produsului de către cumpărător reprezintă confirmarea din partea sa că produsele au ajuns la destinație în stare bună. 

 

V. Impedimentul justificator

Platforma Traditional.md își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrarea produselor comandate de către cumpărător dacă respectiva comandă nu poate fi onorată din motive independente precum: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră,  conform uzanțelor legii din Republica  Moldova.

 

VI. Soluționarea litigiilor

Dacă vor apărea daune aduse clientului din cauza nelivrării sau livrării necorespunzătoare,  valoarea maximă a daunelor ce pot fi acoperite de traditional.md față de orice cumpărător, o reprezintă valoarea sumei încasate de către traditional.md de la cumpărător.