Veronica Celac

Veronica Celac

Sunt Veronica Celac, creatoarea atelierului Torbite_AIECO ?

Cos și pictez torbițe #eco, unice, personalizate și stilate !

Mereu am fost bazată mai mult pe  calitatea produsului, decât pe cantitate sa. Atunci când fiecare persoană este diferită și unică în felul său, încerci să pui tot sufletul  pentru a crea o torbiță  individuală, care va fi purtată cu mare plăcere, sunt sigură! Am un anișor de când am început să creez Torbite Eco, sunt recunoscătoare fiecărui client pentru oportunitatea de a face ceva special, inedit și neapărat #ecologic pentru ei!

Am început să creez Torbite_AIECO ?, avand 6 luni de sarcină cu al doilea copil. Venisem din Crimeea, unde locuiam o perioada de 4 ani, acolo și aveam înrădăcinată ideea de a crea un design unic și frumos al torbițelor. Prima torbiță a fost una cafenie “Fata cu Fusul” pe care o port și acum, e la fel de frumoasă! Apoi, au fost lunile de vară intensive de muncă asupra stilului propriu zis al torbitelor. Acum a venit alta vară, vara covid-ului, dar oamenii continua să înțeleagă, pe lângă toate, utilitatea, necesitatea și frumusețea torbitelor #eco, si aceasta ma bucura mult ?!

Procesul de creatie este puțin mai îndelungat, având 2 copii alături ☺️, dar fiecare mamă știe să organizeze timpul, încât să le  reușească pe toate. Însăși procesul de creare a unei torbițe personalizate, îmi ia 2 zile, e nevoie ca vopseau acrilică textilă, pe care o folosesc, să se usuce bine! Aici, vreau să specific, vopseaua nu se ia la spălare, torbița se spală cu mâna sau în mașina automată, până la 40 de grade!

E chiar placut să vezi multa lume bună cu torbițe pe stradă, pentru că începem a coinștentiza că o torbiță - o vom folosi de fiecare dată când vom pleca la magazin, nu se va rupe, torbițele vor tine greutatea, le vom spăla și iar le vom folosi. Și totusi, din anul 2021, se vor interzice pachetele din plastic, e placut, că începem să înțelegem aceste schimbări, de aceea, fiecare  caută ceva deosebit, ceva reprezentativ,  le vin în ajutor, și creeam împreună cu ei torbite, de care se atașează!

Îmi doresc foarte mult o împanzire a torbițelor de calitate în Moldova, dar înțeleg, că e nevoie mai întâi de o împanzire conștientă a valorilor #eco în fiecare dintre noi! Fii #ecofriendly alături de Planetă!?