Nicoleta Modval

Nicoleta Modval

Sunt Nicoleta Modval studentă la Universitatea de Medicina din Chișinău, care de curand mi-am descoperit o pasiune care și-a primit denumirea de N&D Soap House, cred că denumirea deja dă contur și conceptului pe care îl dezvolt!

Realizez săpunuri din ingrediente naturale, cu uleiuri esențiale pure, un produs care nu daunează pielii și care nu conține  adausuri chimice, sunt opusul produselor din comerț care pe langă faptul că au un preț relativ mare, conțin și o mulțime de componente mai puțin sănătoase pentru pielea noastră!

Consider că un avanjat major il constituie faptul că componentele sunt alese cu grijă și importate din Marea Britanie, materia primă fiind una de înaltă calitate care aduce beneficii sănătății pielii noastre, deasemneea printr-o tehnică de producere  bine determinată și învățată, produsele fiind efectuate cu mult drag și daruire de sine.

Această idee o aveam de mult timp, însă tot o amânam din frica de a nu eșua, însăprin mai 2020 am decis că trebuie să-mi urmez cu adevărat visele, și am pășit în lumea frumuseții, nu regret nici o clipă, doar faptul că nu m-am aventurat în această calatorie mai înainte, dar acum sunt ferm convinsă că munca pe care o fac imi aduce satisfacție și mă bucur că pot face și pe ceilalți din jurul meu mai aproape de natura și de tot ce înseamnă NATURAL.

Insăși procesul de lucru este unul plăcut și foarte delicat! Ingredientele trebuiesc bine cântărite, alese și combinate, astfel ca să prindă viață și să aducă beneficii. In medie un sapun este efectuat în 30-40 minute, dar procesul de saponificare(întarire) durează 3-5 ore, timp în care reușesc să pregatesc toate cele necesare pentru împachetare.

De obicei cele mai entuziasmate și dornice sunt femeile, ele apreciaza mai des tot ce înseamna ECO și BIO, desigur că avem printre clienții noștri și bărbați, dar cel mai important este faptul că clientii noștri sunt foarte rafinați și apreciază produsele noastre pentru faptul că acestea le răsfață pielea și nu daunează.

În procesul de producere nu întâlnim obstacole, dar obstacolele apar atunci când aplicăm preț produsului final, deoarece materia primă presupune niște costuri destul de mari, respectiv și munca care se depune asupra acestui produs, îi estimează și costul. Tot ce este handmade presupune o muncă colosală, dar ne straduim ca mereu să fim aproape de clinet și de dorințele sale!

Aș dori ca oamenii să pună mai mare accent pe sănătatea pielii lor și să conștientizeze că produsele din ingrediente naturale sunt soluția pentru un corp sănătos, și în final aș putea afirma că, "Într-un corp sănătos, o minte sănătoasă!" Nu ezitați să încercați produsele noastre, suntem siguri că veți rămâne placut surprinși de schimbarile care nu vor ezita să apară!