Natalia Chicu

Natalia Chicu

 

Ma numesc Natalia Chicu. Am 30 ani. Am absovit specialitatea –Designer vestimentar, la Universitatea Tehnica. De mica am fost atrasa de a crea ceva frumos, de asta probabil am si optat pentru designer vestimentar. La moment activitatea de baza  este confectionarea papioanelor.

Daca sincer, timp liber nu prea am , deoarece papioanle imi fura apoape tot timpul. In timplul saptamiinii confectionez papioane, dar in weekend particip la diferite festivaluri, expozitii, târguri, cu papioane spre vinzare. Dar cind dispun de putin  timp liber, imi place sa investesc in dezvoltarea mea personala, astfel citesc carti si merg la traininguri.

Totul a inceput acum aproape 7 ani, mai exact pe 18 iunie 2013, dupa ce am absolvit facultatea. Dupa ce mi-am confectionat primul papion, au aparut cereri din partea prietenilor,  colegilor , ca ulterior sa inceapa sa am comenzi de pe tot teritoriul Republici Moldova. Ma simt minunat ca papioanele mele accesorizeaza tinutele si celor din afara tari, precum, Italia, SUA, Romania, Israel, Belgia, Franta, Canada, Spania si altele.

Clientii mei nu se incadreaza intr-o anumita categorie de virsta. Confectionez papioane pentru  bebelusi de la primele zile de viata, pina la persoane cu virsta inaintata.

In primavara –vara anului 2020 continua sa fie in tendinte papioanele cu imprimeuri personalizate, precum numele bebelusului, cu personaje din desene animate (in special pentru botez sunt solicitate), echipe de foodbal , logoul firmelor, instrumente musicale sunt la mare cautare in aceasta primavara. Dar si stilul etno deja de mai bine de 5 ani! O noua tendinta in acest an sunt papioanele floristice .

Timp de 7 ani ma bucur de client fideli, chiar daca ofer garantie, nu am avut nici un retur  si cu asta ma mindresc. Reactia clientilor e fabuloasa zic: ,, Wau,  arata  mai bine decit in poze!’’

Papioanele pot complecta o tinuta clasic, casual, bussines, sau pot fi o pata de culoare in fuctie de caz.

Papionul este confectionat in dependent de virsta, genul persoanei si evenimentul la care urmeaza sa fie purtat. Un papion barbatesc are sistemul de prindere classic,  reglabil in jurul gitului .  Dar un papion de dama poate sa fie prins si sub forma de brosa, iar aceasta brosa poate sta exceptional pe o camasa, o jaketa sau am confectionat  chiar si pentru poseta. Am avut comenzi special si pentru animale de companie.

Papionul nu trebuie sa fie nici prea mic si nici prea mare, altfel ar arata caraghios, acesta e unul din motivele pentru care cred ca papioanele trebuie confectionate la comanda  si cu sistemul de prindere personalizat. Sunt marimi standart pentru fiecare categorie de virsta in parte, dar  marimea este personalizate in dependent de  kg si inaltimea fiecarui client.

Ne diferentiem prin  rapiditate, calitate, fiabilitate, originalitate, consultanta pentru alegerea papionul perfect. Sunt diferita de altii prin, cea mai mare gama si combinatii de culori, sunt unica in Moldova care confectioneaza papioane cu imprimeuri personalizate si unica care ofera garantie pentru produsele mele